window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-28273100-35');

Over ons

Bij De Haar, Praktijk voor Paardentandheelkunde, is uw dier in kundige en vertrouwde handen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van gebitten van paarden en pony’s en werken in Nederland en Duitsland.

Gespecialiseerde dierenartsen

Wij, Jan en Gabriëlle Broeze, zijn ervaren dierenartsen, volledig gecertificeerd in de paardentandheelkunde (International Association Equine Dentistry (IAED), Verenigde Staten, en Pferdedentalpraktiker (IGFP)(Duitsland) en actief bestuurslid van de Nederlandse Vereniging Voor Gebitsverzorging bij het Paard ( NVVGP).

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van gebitten van paarden en pony’s en werken in Nederland en Duitsland. Als professioneel team werken we nauw samen met onze vaste assistenten. Zo zorgen we samen dat we het gebit uw paard of pony rustig en veilig controleren en uitbalanceren.

Ingrepen in eigen kliniek

We verzorgen in Nederland en Duitsland regulier gebitsonderhoud. Per locatie behandelen we, kundig en ervaren, meerdere paarden per dagdeel of dag. Met onze rustige aanpak, met eigen assistent en lichte sedatie, kunnen we de volledige paardenmond goed bereiken en veilig uitbalanceren.

Specialistische ingrepen doen we in eigen kliniek. Altijd bij het staande paard, met zo min mogelijk beschadiging van gezond weefsel (minimaal invasief). Dus kosten- en diervriendelijk en met snelle genezing en minimale kans op complicaties. Uw dier is bij ons gegarandeerd in kundige en vaardige handen.